Retouren en Garantie

Bent u van gedachten veranderd nadat u uw bestelling heeft ontvangen? Geen probleem, u kunt het product retourneren of omruilen tot 30 dagen na de aankoopdatum.

Hoe retourneer ik mijn product?

  • Stuur ons een email (info@huisdierentuin.nl) and laat ons weten of u het product wilt retourneren of wilt omruilen. Vanaf daar helpen wij u per e-mail of telefonisch verder. 
  • Stuur uw product(en) retour naar: huisdierentuin, Herengracht 352, 1016GC, Amsterdam, Nederland

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet terug zonder dit bewijs.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen kosten.

Tot wanneer kan ik het product retourneren?
Je hebt het recht om het product zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product / de producten fysiek krijgt. Om het product / de producten te retourneren, moet u ons dat laten weten door middel van een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail).  Uw retourverzoek is geldig als het binnen de periode van 30 dagen is verzonden.

Houd rekening met het volgende:
 
Retourzendingen dienen te worden verzonden met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking. We kunnen kosten in rekening brengen voor elke afschrijving die ontstaat omdat u het artikel op een andere manier dan bedoeld.
• We raden altijd aan om een ​​bewijs van retour aan te vragen bij retourzending van het betreffende artikel.
• De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen met huisdierentuin. Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
• Om uw retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet terug zonder dit bewijs.

Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van retournering.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing)
- Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of er ontbreken onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout
- Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt overgemaakt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@huisdierentuin.nl